Whiskyreizen Schotland

Altijd al naar Schotland gewild, het land van whisky en ongerepte natuur?

Ontdek met Tall Ship Flying Dutchman de beroemde whisky distilleerderijen, en geniet al zeilend van het prachtige Schotland. Onze Whiskyreizen Schotland starten en eindigen in Oban met zijn beroemde distilleerderij. We bezoeken onder andere Jura, één van de meest aansprekende distilleerderijen. En natuurlijk Islay, het ultieme whisky paradijs met zijn inmiddels 9 distilleerderijen. Wij nemen u mee in het land van rust en ruimte en varen door prachtige Lochs met verrassend mooie vergezichten op de ruige bergen van de highlands. Vele beroemde whisky distilleerderijen zijn er te ontdekken, waar u zich mee kan laten voeren door mooie en fascinerende verhalen over gerst, gisting, eikenhout of sherrycask en angelshare. Op onze Whiskyreizen Schotland doen wij verschillende bewoonde en onbewoonde gebieden aan. ‘s Avonds leggen we aan in een van de vele kleine haventjes of gaan voor anker bij een distilleerderij. Het maakt iedere reis uniek en vol avontuur.

Tabel – Zeilreis

12 tot 19 April 2019 … 8 dagen  € 685,-

Wij zeilen van Amsterdam naar Aberdeen een zeilreis van 500 Nm.  Een prachtige zeilreis langs de Engelse en Schotse Oostkust.

Sailing to Islay whisky festival

24 Mei tot 2 Juni 2019 … 10 dagen
Volgeboekt
Een 10 daagse whiskyreis naar het Islay whisky festival : een paradijs voor de whisky liefhebber. Een keer per jaar staat Islay helemaal in het teken van whisky en muziek

Muziek en Whisky in Schotland

12 tot 17 Mei 2019 … 6 dagen € 785,-

Een prachtige muziek- en whiskyreis door Schotland, een combinatie van zeilen, muziek spelen en het bezoeken van beroemde Whisky distilleerderijen.

Muziek-en Whiskyreis Schotland

16 tot 23 September 2019 … 8 dagen € 985,-

Een combinatie van zeilen, muziek spelen en het bezoeken van beroemde Whisky distilleerderijen. Hoogtepunt is het unieke Jura muziek Festival.

Whiskyreis Hebriden

4 tot 10 Oktober … 7 dagen  € 885,-
Een Whiskyreis door een fantastisch gebied naar de beroemde Whisky distilleerderijen op Mull, Jura en Islay.