Whiskyreizen Schotland

Altijd al naar Schotland gewild, het land van whisky en schitterende natuur?

Wij bieden een nieuwe vorm van reizen. Een Whiskyreis zonder wisselen van hotel, in- en uitpakken en met bus, auto of trein verder reizen. Uniek aan onze whiskyreis is dat accommodatie, activiteit en vervoer gecombineerd worden. U reist in de wetenschap dat alles is geregeld en dat u gastvrij wordt ontvangen. Een whiskyreis met de Flying Dutchman is een bijzondere ervaring.  De sfeer is informeel en met maximaal 22 passagiers, kleinschalig. De smaakvol en gezellig ingerichte salon met kleine bar,  de comfortabele hutten (met douche en toilet) zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt aan boord. En natuurlijk gaan wij de meest beroemde whisky distilleerderijen ontdekken. ‘s Avonds meren we aan in een van de vele kleine haventjes.  Iedere reis is uniek en vol avontuur.

Meer informatie https://www.visitscotland.com/nl-nl/see-do/food-drink/whisky/distilleries/

Muziek en Whisky in Schotland

12 tot 17 Mei 2019 … 6 dagen € 785,-

Een prachtige muziek- en whiskyreis door Schotland, een combinatie van zeilen, muziek spelen en het bezoeken van beroemde Whisky distilleerderijen.

Sailing to Islay whisky festival

24 Mei tot 2 Juni 2019 … 10 dagen
Volgeboekt
Een 10 daagse whiskyreis naar het Islay whisky festival : een paradijs voor de whisky liefhebber. Een keer per jaar staat Islay helemaal in het teken van whisky en muziek

Muziek-en Whiskyreis Schotland

16 tot 23 September 2019 … 8 dagen € 985,-

Een combinatie van zeilen, muziek spelen en het bezoeken van beroemde Whisky distilleerderijen. Hoogtepunt is het unieke Jura muziek Festival.

Whiskyreis Hebriden

4 tot 10 Oktober … 7 dagen  € 885,-
Een Whiskyreis door een fantastisch gebied naar de beroemde Whisky distilleerderijen op Mull, Jura en Islay.