Natuur / cultuurreizen Schotland: spannend, avontuurlijk en mystiek.

Rondreis Schotland met Tall ship Flying Dutchman langs de schitterende kust  is een ervaring die u niet snel zult vergeten.  Wij nemen u mee door het adembenemende Schotland. Tijdens het zeilen ziet u de de grillige kust van Schotland met verrassende baaien en verstilde vissersdorpen. Het wildleven van dolfijnen, walvissen en Jan van Genten biedt een constant spektakel op het water en in de lucht. Met het schip zijn we in staat om plekken te bereiken die normaal onbereikbaar zijn en kunnen we mooie afgelegen plaatsen bezoeken. Zeilen is een fantastische manier om de hectiek van alledag achter te laten en verborgen plaatsen te verkennen.

De zintuigen worden geprikkeld door alle plekken die we onderweg zien en avonturen die we beleven.
Wij bieden u een nieuwe vorm van reizen. Een rondreis  Schotland zonder wisselen van hotel, in- en uitpakken en met bus, auto of trein verder reizen. Uniek aan onze rondreis Schotland is dat accommodatie, activiteit en vervoer gecombineerd worden. U reist in de wetenschap dat alles is geregeld en dat u gastvrij word ontvangen. .
Een rondreis met de Flying Dutchman is een bijzondere ervaring.  De sfeer is informeel en, met maximaal 22 man, kleinschalig.

Sailing on a sunny day is the nearest thing to heaven anyone will ever get on this earth….

Small Islands, Skye & Mull

2 tot 10 Augustus 2019 … 9 dagen € 1185,-

De Small Islands zijn een stuk of 6 eilandjes van de Binnen-Hebriden, met o.a. Eigg, Rum, Canna en Muck. Skye is een populair en prachtig eiland.

Highlands & Loch Ness

10 tot 13 Oktober 2019 … 4 dagen € 335,-
Van de West naar de Oostkust dwars door de Highlands via het Caledonia kanaal, één van de mooiste water wegen ter wereld.