Highlands & Loch Ness

10 tot 13 Oktober 2019 … 4 dagen € 335,-
Van de West naar de Oostkust dwars door de Highlands via het Caledonia kanaal, één van de mooiste water wegen ter wereld.Dit kanaal verbindt de prachtige Lochs, waarvan Loch Ness de beroemdste is, met elkaar.Vanaf Fort William varen we dwars door het berglandschap van de Schotse Highlands naar Inverness.  Het  biedt spectaculaire landschappen en vergezichten.Deze reis kan als een mooie verlenging geboekt worden van de voorgaande Whiskyreis of de reis Inverness-Amsterdam, u krijgt dan 20 % korting op deze reis.

In / Uitschepen

Inschepen: Oban 10 oktober vanaf 14.00, vertrek 15.00 uur.
Uitschepen: Inverness  13 oktober  10.00

Kosten
Omdat onze tweepersoons hutten verschillend van grootte zijn, hebben we ze daarom ingedeeld in twee categorieën.

Standaard hut  ……………€ 335,- per persoon
Standaard plus…………    € 385,- per persoon
Eénpersoons hut ……….  € 485,- per persoon (beperkt beschikbaar)

Inclusief

Inbegrepen:

  • Hut op basis van eigen douche en toilet
  • Crew bestaande uit: Kapitein-Stuurman-Kok.
  • Gebruik zodiak voor landingen.
  • Half pension inclusief koffie-thee-melk en sap bij de maaltijden.

Niet inbegrepen:

  • Aan- en afreis naar het schip
  • Persoonlijke uitgaven
  • Eventuele extra entreegelden en drankjes
  • Drankjes aan boord

We varen met een internationaal reisgezelschap aan boord. De bemanning is Nederlands en spreken Engels en Duits. Onze gasten van deze zeilreis komen uit o.a.uit Nederland, Zwitserland, Engeland, Duitsland en Schotland.

Voor vragen bel Klaas : 06  53231627

Informatie en Boekingen
Aanvraag boeking en informatie:  Highlands & Loch Ness

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een boeking voor uw reis aanvragen.
U ontvangt hierna een boekingsformulier, uw reservering is pas definitief na ondertekening en verzending hiervan.

Wij staan u natuurlijk ook telefonisch graag te woord via 06 532 316 27 (ma t/m vr 09:00 - 21:00, zaterdag 10:00 - 17:00).

Aantal personen

Naam

Adres

PC en Plaats

Telefoon

E-mail

Opmerkingen

[honeypot honeypot-85]

 

Mogelijk reisschema

Mogelijk reisschema : Het aangegeven programma is een leidraad en kan worden aangepast onder invloed van weer, stroming en wind. Flexibiliteit is regel op deze reis.

Dag 1: Oban

Wij heten u van harte welkom in Oban, een gezellige vissersplaats gelegen in een mooie baai. U wordt door de bemanning aan boord verwelkomt en maakt kennis met uw medepassagiers. Na de nodige instructies zeilen we rond 15.00 uur  richting Fort William, waar de ingang van het Caledonia kanaal begint. Wij genieten van wat er onderweg allemaal te zien is aan  de schitterende Westkust: ruimte en vergezichten op het eiland Mull en andere schoonheden van het ongerepte Schotland. Wij meren af in Corpach met uitzicht op Fort William en de hoogste berg van de UK: de markante Ben Nevis.

Dag 2 : Fort William

Na een heerlijk ontbijt gaan we door de zeesluis bij Corpach, de ingang van het Caledonia kanaal en gaan door de beroemde Neptune’s Staircase, 8 sluizen op een rij.
De Flying Dutchman geniet  altijd zeer veel belangstelling, we zijn één van de grootste schepen die door het kanaal en de sluizen kunnen.
Het passeren van de 8 sluizen duurt 3 uur en men kan van de gelegenheid gebruik maken om Fort William en/of de Ben Nevis Whisky distilleerderij te bezoeken. Na deze sluizen komen wij in een sprookjesachtig smal kanaal met hoog oprijzende bomen in herfstkleuren en varen over schitterende meren. Aan het einde van de dag meren wij af in Fort Augustus, een beroemd plaatsje met mooie winkeltjes en gezellige pubs.

Dag 3: Loch Ness

Vandaag varen wij op het beroemde meer van Loch Ness en wie weet zien we Nessie nog. Wel of geen monster, het is een prachtige tocht in een adembenemende mooie omgeving. Wij varen op enkele meters het beroemde Urquhart Castle voorbij. Schotland ontdekken op deze manier is fantastisch. Aan het eind van de dag meren wij af in Inverness en zijn we dwars door Schotland aan de Oostkust gekomen.  Inverness is een gezellige stad met authentieke cafés, waar we ‘s avonds kunnen genieten van de traditionele Schotse muziek.

Dag 4 : Inverness

Na een leuke muzikale avond en een goede nachtrust eindigen we met een heerlijk ontbijt. Onze reis in Schotland van de West naar de Oostkust zit er op  en na het uitwisselen van unieke ervaringen , is het helaas tijd om afscheid te nemen.

Foto's reis
klik voor vergroting
Foto's schip
klik voor vergroting

Foto's accomodatie
klik voor vergroting

De Flying Dutchman